webInk

webink_top_description

Tervetuloa Pyroll-kauppaan!

Hyvä pakkaus myy, suojaa ja informoi. Anna pakkauksen puhua tuotteesi puolesta!

Kaupassamme on laaja valikoima laadukkaita pakkaustuotteita. Klikkauksen päässä sinua odottaa kätevä, nopea ja toimitusvarma pakkausmaailma. Tule tutustumaan!

Pakkaus ratkaisee!

Ajankohtaista

Takeaway-pakkauksia saapunut

Verkkokauppamme tuotevalikoima laajenee takeaway-pakkauksilla kesällä 2020.

Valikoimaan tulee neljä erilaista takeaway-rasiaa. Rasiat valmistetaan kotimaisesta kartongista ja niissä on hyvä rasvankesto. Valittavana on joko trendikkäästi musta-valkoisesti kuvioidut tai kokonaan valkoiset rasiat.

Ensimmäisenä takeaway-pakkaustarjontaamme ilostuttavat nyt nämä 70 x 70 x 102 mm kokoiset annosrasiat.

Katso lisää tästä

Maistuvaa kesää!

Tulit oikeaan paikkaan! Kauden vekkuleimmat kartonkiset marjarasiat löydät Pyrollilta. Tarjolla viisi erilaista. Nam nam!

Pääset tilaamaan rasioita täältä.


Suosituimmat tuotteet


Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa, Alankomaissa ja Saksassa. Konsernimme liiketoiminta jakautuu kolmelle toimialalle: Pakkaukset, Paperitukku ja Sopimusjalostus. Pyroll työllistää 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Pakkaustehtaidemme merkittävimpiä tuoteryhmiä ovat kotelot, kääreet, pussit, säkit, kuumasaumattavat kannet, ratamuotoiset materiaalit ja kassit. Valikoimaamme kuuluu lisäksi lukuisa määrä tuotteita toimitusvalmiina varastostamme.