webInk

webink_top_description

Tervetuloa Pyroll-kauppaan!

Hyvä pakkaus myy, suojaa ja informoi. Anna pakkauksen puhua tuotteesi puolesta!

Kaupassamme on laaja valikoima laadukkaita pakkaustuotteita. Klikkauksen päässä sinua odottaa kätevä, nopea ja toimitusvarma pakkausmaailma. Tule tutustumaan!

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.

Ajankohtaista

Maistuvaa mansikkakesää!

Tulit oikeaan paikkaan! Kauden vekkuleimmat kartonkiset marjarasiat löydät Pyrollilta. Tarjolla viisi erilaista. Nan nam!

Pääset tutustumaan tarkemmin rasioihin täältä.

Kakut tyylikkäästi esille

Vielä on hyvin aikaa tilata alkukesän juhliin tyylikkäät Helmi-kahvakakkurasiat. Näitä käteviä kahvallisia kakkurasioita koristaa kauttaaltaan hienostuneet helmiäislakalla tehdyt kiehkuramaiset kuviot. Pakkaus sisältää myös 26 x 26 cm kokoiset PE-pinnoitetut pohjalevyt.

Pääset tilaamaan kakkurasiat täältä.


Suosituimmat tuotteet


Pyroll Pakkaukset Group Oy on kotimainen pakkauskonserni. Meiltä löytyy vuosikymmenten osaaminen ja kokemus monesta eri materiaalista. Valmistamme kartonkikoteloita Kouvolassa, Lahdessa ja Tampereella, paperisäkkejä Kotkassa, muovipusseja Salossa ja Tervajoella sekä erilaisia laminaatteja ja kansimateriaaleja Joensuussa. Työllistämme Suomessa noin 250 pakkausalan ammattilaista. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Saat kaikki tuotteemme tietenkin myös asiakasräätälöityinä omien toiveittesi mukaan valmistettuna.

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.