webInk

webink_top_description

Tervetuloa Pyroll-kauppaan!

Hyvä pakkaus myy, suojaa ja informoi. Anna pakkauksen puhua tuotteesi puolesta!

Kaupassamme on laaja valikoima laadukkaita pakkaustuotteita. Klikkauksen päässä sinua odottaa kätevä, nopea ja toimitusvarma pakkausmaailma. Tule tutustumaan!

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.

Ajankohtaista

Sato talteen!

Nämä kätevät annostelupakkauksissa olevat pussit ovat jokaiselle säilöjälle ja leipojalle sangen suuri apu. Tarjolla kuusi eri kokoa, puolen kilon pussista kymmenen kilon pussiin.

Paremmin annostelupakkauksiin pääset tutustumaan tästä.

Ikkunallinen paperipussi valmistettuna 100 % paperista ilman muovia. Kyllä!

Pyrollgreen-sarjan tuotteet koostuvat eri materiaaleja olevista ekologisista kokonaisvaikutuksiltaan ympäristöystävällisemmistä pakkausvaihtoehdoista. Tässä nyt yksi näistä Pyrollgreen-sarjan tuotteista saatavilla verkkokaupastamme. Nämä iloisen oranssit Bread-paperipussit on todellakin valmistettu 100 % paperista ilman muovia. Pussin ikkunat on tehty läpinäkyvästä paperista. Ja hyvin näkyy läpi, kuten kuvista huomaat.

Pääset tilaamaan pitkät pussit täältä
ja pyöreät pussit täältä.


Suosituimmat tuotteet


Pyroll Pakkaukset Group Oy on kotimainen pakkauskonserni. Meiltä löytyy vuosikymmenten osaaminen ja kokemus monesta eri materiaalista. Valmistamme kartonkikoteloita Kouvolassa, Lahdessa ja Tampereella, paperisäkkejä Kotkassa, muovipusseja Salossa ja Tervajoella sekä erilaisia laminaatteja ja kansimateriaaleja Joensuussa. Työllistämme Suomessa noin 250 pakkausalan ammattilaista. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Saat kaikki tuotteemme tietenkin myös asiakasräätälöityinä omien toiveittesi mukaan valmistettuna.

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.