webInk

webink_top_description

Tervetuloa Pyroll-kauppaan!

Hyvä pakkaus myy, suojaa ja informoi. Anna pakkauksen puhua tuotteesi puolesta!

Kaupassamme on laaja valikoima laadukkaita pakkaustuotteita. Klikkauksen päässä sinua odottaa kätevä, nopea ja toimitusvarma pakkausmaailma. Tule tutustumaan!

Pakkaus ratkaisee!

Ajankohtaista

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.

Pyroll Pakkauksilla työskentelee noin 250 pakkausalan ammattilaista, painajista stanssaajiin ja asiakaspalveluhenkilöstöstä trukkikuskeihin. Olemme ylpeitä laadukkaista, turvallisista, kotimaisista pakkauksista mitä valmistamme Joensuussa, Lahdessa, Lempäälässä, Kouvolassa, Kotkassa, Salossa, Tampereella, Tervajoella ja Ypäjällä.

Kiitos, että tuet suomalaista työtä!

Kakkurasiat kesän juhliin!

Täältä löydät erilaisia kakkurasioita kesän rientoihin. On kahvallista, kahvatonta, ikkunallista ja ikkunatonta. Koko kakkurasiavalikoima löytyy tästä

Lisäksi verkkokaupassamme on tietenkin tarjolla
kakkualustoja ja voileipäkakkurasioita.


Suosituimmat tuotteet


Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa, Alankomaissa ja Saksassa. Konsernimme liiketoiminta jakautuu kolmelle toimialalle: Pakkaukset, Paperitukku ja Sopimusjalostus. Pyroll työllistää 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Pakkaustehtaidemme merkittävimpiä tuoteryhmiä ovat kotelot, kääreet, pussit, säkit, kuumasaumattavat kannet, ratamuotoiset materiaalit ja kassit. Valikoimaamme kuuluu lisäksi lukuisa määrä tuotteita toimitusvalmiina varastostamme.