webInk

webink_top_description

Yleistä verkkokaupasta

Pyroll Pakkaukset Group Oy (Y-tunnus: 3205129-1 ) myy verkkokaupasta tuotteita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteita toimitetaan tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Minimitilausmäärä tilauksille on 150,00 € (sis alv. 24 %). Verkkokaupasta voi tilata tuotteita rekisteröitymällä tai ilman rekisteröitymistä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen teon yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hyväksymällä tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että asiakkaalle voidaan tarvittaessa lähettää sähköpostia tai soittaa tilaukseen liittyvissä asioissa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostiviestillä, jossa ilmoitetaan tilauskoodi, tilatut tuotteet, tilauksen hinta, toimituskulut sekä annetut toimitus- ja laskutustiedot. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, pakkaukset@pyroll.com, mikäli et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä. Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistuksen oikeellisuus, sillä tuotteet toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti. Tilausvahvistusviesti kannattaa säilyttää mahdollista myöhempää tarvetta varten. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Rekisteröitymisen edut

Rekisteröitymällä käyttäjäksi toimitus- ja laskutustiedot tallentuvat Pyroll kaupan rekisteriin. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muuttamaan omia tietojaan ja esimerkiksi kopioimaan aiempia tilauksia uusiksi. Rekisteröitynyt käyttäjä voi myös lisätä tuotteita suosikkeihin, jossa ne säilyvät tallennettuina.


Arvonlisävero

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Toimitustavat

Toimituskulut ovat 29,00 € / lähetys (alv 0 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Emme toimita tuotteita postiennakolla.


Noutotilaukset

Tuotteet voi noutaa myös itse osoitteesta Pyroll Pakkaukset Oy, Lahden tehdas, Wolter Ramsaynkatu 12, 15700 LAHTI. Kun valitset toimitustavaksi noudon, soitamme ja ilmoitamme kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Varasto on normaalisti avoinna arkisin kello 6-14. Tilaus on noudettavissa viikon ajan ilmoituksesta. Mikäli toimitustavaksi valitsee noudon, tilaukselle ei tule mitään toimituskuluja.


Maksutavat

Pyrollin verkkokaupan maksutapana on lasku. Maksuehtona on 14 päivää netto. Viivästyskorko on 7 % + Suomen Pankin viitekorko. Yritysten on ilmoitettava Y-tunnus ja yksityisasiakkaiden annettava henkilötunnus laskutusta varten. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkistaa käyttäjän luottotiedot ennen tilauksen toimittamista. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Toimitusajat

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli tuote on hetkellisesti loppu varastostamme, otamme tilaajaan yhteyttä uuden toimitusajan sopimiseksi. Toimitusajan muuttuessa asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus.

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tuote on kokonaan tai pidemmän aikaa loppuunmyyty, hinta on ilmoitettu ilmeisen virheellisesti tai jonkun muun ylivoimaisen esteen johdosta. Tällaisissa tapauksissa järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, vaikka tuotetta ei olekaan saatavilla. Pyrollin asiakaspalvelu ottaa asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti antaen asiakkaalle mahdollisuuden peruuttaa tilaus tai tarjoten virheellisen varastosaldon vuoksi korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen on saatavilla. Pyroll ei vastaa käyttämiensä kuljetusyritysten taikka kolmannen osapuolen kuljetuksiin liittyvistä tai muista viiveistä eikä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä vahingoista.


Reklamaatiot ja muut ongelmatilanteet

Mahdollisissa reklamaatioasioissa tai muissa ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä pakkaukset@pyroll.com tai puhelimitse 030 624 2450. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 8-16. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta.


Vaihto ja palautus

Yksityisasiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa verkkokaupan tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilman erityistä syytä. Ota aina yhteyttä ennen toimituksen palauttamista asiakaspalveluumme pakkaukset@pyroll.com tai puhelimitse 030 624 2450. Palautettavaan toimitukseen on kirjoitettava näkyvästi teksti ”palautus” sekä tilauskoodi. Palautuslomake tulee täyttää asianmukaisesti. Lomake löytyy Pyroll kaupan toimitusehtokohdasta.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä, ehjinä, myyntikelpoisina ja alkuperäispakkauksissa. Asiakkaan on vastattava itse toimituksen palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Ennakkolähetyksiä emme lunasta. Palautus siirtyy saapumisen jälkeen tarkistettavaksi ja kun palautus on hyväksytty, maksetaan palautukseen liittyvä suoritus tilille. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta kunnes olemme saaneet toimituksen takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne toimituksen takaisin. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, ole ystävällinen ja tee uusi tilaus.

Voit palauttaa verkkokaupasta ostetun tilauksesi halutessasi myös itse osoitteeseen Pyroll Pakkaukset Oy, Lahden tehdas, Wolter Ramsaynkatu 12, 15700 LAHTI. Varastopalautuksista ei ole mahdollista saada käteiskorvausta. Yrityksillä ei ole kuluttajasuojalain mukaista asiakaspalautus mahdollisuutta.


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.